Infodag Waterbalans en materiaalkeuze op 10 oktober

Gepubliceerd op 21-08-2024 15:04

Op donderdag 10 oktober 2024 (10u-16u) slaan de Green Deal Natuurinclusieve Parkeerterreinen en de Green Deal Tuinstraten de handen in elkaar om een gezamenlijke Infodag Waterbalans en materiaalkeuze te organiseren. Op deze infodag zal je zowel interessante presentaties (technische opbouw grijs-blauw-groen, natuurlijke infiltratiemethoden, praktijkvoorbeelden …) voorgeschoteld krijgen als een bezoek kunnen brengen aan een standenmarkt met verschillende materialen en toepassingen.

 

bron afbeelding: omgeving.vlaanderen.bebron afbeelding: omgeving.vlaanderen.be

Locatie: Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent), Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent

Deze infodag staat open voor elke geïnteresseerde.  Tijdens deze infodag kom je meer te weten over de technische opbouw van grijs-blauw-groen, natuurlijke infiltratiemethoden en praktijkvoorbeelden. Het is niet noodzakelijk dat je organisatie een Green Deal heeft ondertekend. 

Schrijf je hier alvast in als deelnemer!

Heb je een product dat (of dienst die) past binnen het thema? Dan kan je je nog aanmelden voor de standenmarkt. Bezoekers kunnen dan tijdens een lange lunchpauze bij jou langskomen om vragen te stellen. De rest van de dag kan je zelf kennis opdoen bij de verschillende presentaties.

https://omgeving.vlaanderen.be/nl/infodag-waterbalans-en-materiaalkeuze