7e Oost-Vlaamse Contactdag Beton in publieke ruimte en infrastructuur

Gepubliceerd op 28-04-2015 09:10
Deze Oost-Vlaamse contactdag, die doorgaat op dinsdag 2 juni, is al aan zijn 7e editie toe en kadert in een reeks studienamiddagen “Beton in de Wegenbouw”, die FEBELCEM sinds 1988 organiseert. Met een verruiming van het thema van de klassieke wegenbouw naar de inrichting van stedelijke omgeving, pleinen en woonwijken werd de titel van deze contactdag aangepast tot “Beton in Publieke Ruimte en Infrastructuur”. Daarom is organisator FEBELCEM dan ook zeer verheugd dat het onlangs opgerichte Infopunt Publieke Ruimte haar medewerking verleent aan dit event.

Een tweede nieuwe partner is de vzw BENOR. Al sinds 40 jaar is het BENOR-merk een kwaliteitsgarantie voor tal van bouwmaterialen in openbare en privéprojecten. Ook vandaag blijft de focus op kwaliteitscontrole essentieel in het bouwproces. De andere thema’s die centraal zullen staan in de verschillende lezingen zijn “duurzaamheid, innovatie, techniek en esthetiek”, dit zowel voor het ter plaatse gestorte beton als voor prefab producten. FEBELCEM  hoopt u te mogen ontmoeten in het gastvrije Kasteel Ten Bosse in Deinze voor een interessante namiddag van kennisuitwisseling maar ook van professionele en vriendschappelijke contacten!

 

Programma, locatie en inschrijvingsformulier kan u downloaden via onderstaande link:

www.febelcem.be/Oost-Vlaamse-Contactdag
2 juni te Deinze de 7e Oost-Vlaamse Contactdag Beton in publieke ruimte en infrastructuur2 juni te Deinze de 7e Oost-Vlaamse Contactdag Beton in publieke ruimte en infrastructuur