Gepersonaliseerde kledij voor optimaal werkcomfort

Gepubliceerd op 21-06-2024 09:56

Voor al je persoonlijke beschermingsmaterialen, van werkschoenen en broeken tot mutsen en helmen, reken je op de expertise van Benjo. De textielgroothandel uit Hasselt personaliseert werkkledij met bedrukkingen of borduursels. Verder is het mogelijk kleding speciaal aan te passen aan de taken van werknemers.

foto: Infra Magazine / (c) Benjo Textielgroothandelfoto: Infra Magazine / (c) Benjo Textielgroothandel

Textielgroothandel Benjo is al 55 jaar een betrouwbare partner van werkkledij voor de industrie en openbare sector. Met de derde generatie aan het roer onderscheidt Benjo zich door jarenlange expertise, diepgaande vakkennis en een flexibele, klantgerichte aanpak. “Of het nu om een eenmanszaak, een onderneming met 4.000 medewerkers of een openbare instelling gaat, we denken proactief mee over de juiste werkkledij conform de wetgeving”, legt salesmanager Marc Pauwels uit. “Bij ons kan je terecht voor de volledige werkoutfit van je medewerkers. Voor ons eigen merk Benjo Workwear kunnen we vanaf vier stuks kleding op maat aanpassen. Een extra borst- of broekzak of langere broekspijpen, bijvoorbeeld. Verder personaliseren we werkkledij door ze te bedrukken of erop te borduren.” Met dagelijkse belevering, korte doorlooptijden en transparante communicatie stemt Benjo zijn service volledig af op de klant.

OP MAAT VAN DE KLANT

Met bekende merken als Fristads, Tricorp, Sioen en De Ruyck reken je bij Benjo op standvastige kwaliteit. Het Gepersonaliseerde kledij voor optimaal werkcomfort bedrijf levert onder meer aan bouw- en chemiebedrijven, labo’s, horecazaken en Sociale Huizen. Marc: “We bouwen langetermijnrelaties uit met klanten. Zo kunnen we hen gericht adviseren over de meest geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen.”

Wanneer een nieuwe klant bij Benjo aanklopt, evalueert het ervaren team de huidige kledij. “Op basis daarvan stellen we een aantal alternatieven voor. We organiseren ook passessies voor klanten. Hiervoor sturen we de producten op naar de klant, die ze enkele weken mag houden, of we komen langs met een pasbus. Een goede pasvorm is namelijk essentieel om veilig en comfortabel te kunnen werken.”

artikel uit infra magazine #2 - 2024 > hier downloadenhttps://benjo.be/
Textielgroothandel Benjo biedt alle werkkledij van schoenen en broeken tot mutsen en helmenTextielgroothandel Benjo biedt alle werkkledij van schoenen en broeken tot mutsen en helmen