vacature ervaren bandenkraanmachinist - Hoogmartens Wegenbouw

Gepubliceerd op 11-12-2023 17:30

regio Oudsbergen - bij Hoogmartens Wegenbouw

Vacature:

Ervaren bandenkraanmachinist

✓ Werkzekerheid binnen een bedrijf met een vooruitziend beleid!
✓ Aangename bedrijfscultuur met gemotiveerde medewerkers!
✓ Firmavervoer

Beschrijving

Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken enthousiaste medewerkers voor onze graafwerken! Heb je reeds 2 jaar ervaring met graafwerken?
Zijn voor jou veiligheid, stiptheid, orde en netheid een prioriteit en heb je een flexibele ingesteldheid? Werk je graag zelfstandig en planmatig? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af?

Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

Als bandenkraanmachinist bij Hoogmartens ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitvoeren van graafwerken voor wegenwerken, het onderhoud en de controle van de werking van de machine en het strikt naleven van de veiligheidsprocedures.

Werken bij een dynamisch bedrijf dat steunt op ervaring en oog heeft voor vernieuwing?

Hoogmartens is een gekend familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van wegeninfrastructuur. Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en nutsvoorzieningen. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en know-how de kwaliteit tot een hoog niveau tillen.

De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische vernieuwingen, een modern machinepark en uitbreidingen naar Nederland en Wallonië waardoor de onderneming in de laatste jaren is uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

Wil je ons gedreven team vervoegen?
Mail naar vacatures@hoogmartens.be
Hopelijk tot binnenkort!
Industrieweg Noord 1137, 3660 Oudsbergen | T: +32 89 81 02 30

Solliciteren
#vacature #ervaren #bandenkraanmachinist #Hoogmartens #Wegenbouw
vorige    overzicht   volgende