vacature werfleider infra B2B - Hoogmartens Wegenbouw

Gepubliceerd op 14-12-2023 09:55

regio Oudsbergen - bij Hoogmartens Wegenbouw

vacature:

werfleider infra B2B

. Gemotiveerd team!

. Uitdagende functie binnen een aangename bedrijfscultuur!

. Firmawagen, laptop, smartphone!

Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken een enthousiaste en ervaren werfleider infra voor onze B2B markt! Bezit je een goede kennis van alle facetten van infrastructuurwerken en word je extra goedgezind en productief van een flinke dosis frisse lucht? Kan je op basis van jouw kennis en ervaring in de wegenbouw onze projecten mee tot een goed einde brengen? Beschik je over een positieve en flexibele ingesteldheid en zijn kwaliteit, efficiëntie en veiligheid voor jou een prioriteit? Kan je planmatig te werk gaan en blink je uit in het motiveren en begeleiden van medewerkers? Heb je een gezonde dosis praktisch inzicht en ben je heel hands-on en verantwoordelijk? Heb je je bachelordiploma in een bouwkundige richting behaald of heb je al enkele jaren ervaring in de wegenbouw waarvan minstens vijf jaar als leidinggevende? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler met zin voor initiatief? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als werfleider infra B2B ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart en opvolging van de infrastructuurwerken. Jouw focus ligt hierbij op veiligheid, kwaliteit en het rendement van je werven. Bovendien steek je hierbij actief de handen uit de mouwen en ondersteun je het team als een echte doener waar nodig.  Je zorgt voor de werfadministratie zoals het binnenbrengen van leveringsbonnen en het bijhouden van uitgevoerde hoeveelheden. Je zet je in voor het opleiden, aansturen, motiveren en begeleiden van de werfarbeiders. Je blijft graag op de hoogte van relevante technieken en materialen.

Werken bij een dynamisch bedrijf dat steunt op ervaring en oog heeft voor vernieuwing?

Hoogmartens is een gekend familiebedrijf en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van wegeninfrastructuur. Niet enkel in opdracht van overheden, maar eveneens voor industrie, bouw en nutsvoorzieningen. Het hart van deze onderneming zijn de toegewijde medewerkers die dankzij hun ervaring en know-how de kwaliteit tot een hoog niveau tillen.

De kracht is de visie van de bedrijfsleiding die deze ervaring aanvult met technologische vernieuwingen, een modern machinepark en uitbreidingen naar Nederland en Wallonië waardoor de onderneming in de laatste jaren is uitgegroeid tot een echte allround wegenbouwer.

Wil je ons gedreven team vervoegen? Mail naar vacatures@hoogmartens.be of vul onderstaand formulier in. Hopelijk tot binnenkort!

Solliciteren
#vacature #werfleider #infra #B2B #Hoogmartens #Wegenbouw #Limburg #Oudsbergen #bachelor #bouwkunde #infrastructuurwerken
vorige    overzicht   volgende