vacature machinist nivelleermachines D6, D21, D37, enz - De Ceuster - IGV

Gepubliceerd op 01-12-2016 18:15

bij De Ceuster te Sint-Katelijne-Waver

 

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

 

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

Vacature:

MACHINIST NIVELLEERMACHINES (D6, D21, D37,…)
 

BEDRIJFSDETAILS
De Ceuster NV is een gespecialiseerd loonwerkbedrijf voor de moderne tuinbouw, de sportwereld, het openbaar groen en de industriebouw. Onze zorg voor kwaliteit in al zijn aspecten, het daadwerkelijk geven van een goede service en onze voortdurende aandacht voor onderzoek en innovatie, zijn onze belangrijkste troeven. Onze specialisten worden dan ook gevraagd wanneer deskundige dienstverlening en precisieloonwerk een noodzaak vormen. Vanuit ons bedrijf in Sint-Katelijne-Waver opereren een 50-tal collega’s overheen het hele land. Veiligheid voor mens, milieu & omgeving staat hierbij centraal in onze werkmethodes en processen.

 

FUNCTIE
Binnen deze functie zal je worden ingezet in de breedst mogelijke waaier van nivelleringswerken (bouw, tuinbouw, overheid, sport,…). Concreet zal je instaan voor het besturen van oa. D37, D21, D6 en tractoren met kilver. We voorzien een grondige opleiding zodat je deze machines zeer precies en gedetailleerd leert besturen.

PROFIEL
• Je bent in het bezit van een C en/of CE-rijbewijs, of bent bereid dit te behalen.
• Je bent gedreven om steeds kwaliteit te leveren.
• Je bent een denker en een doener. Je kan overweg met lasers, bent in staat om vlakken en hoeken uit te rekenen en je machine volgens je berekeningen haarfijn te sturen.
• Je hecht belang aan kwaliteit, stiptheid, orde en netheid.
• Je hebt aandacht voor het dagelijkse onderhoud van de verschillende machines en je geeft absolute prioriteit aan veilig werken.
• Je kan zelfstandig werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je neemt initiatief inzake het optimaliseren van de uitvoering van je werk, alsook m.b.t. het hanteren van de verschillende machines.
• Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands. Kennis van andere talen is een pluspunt.
• Afwisselende opdrachten spreken je erg aan en je hebt de flexibiliteit om te werken met wijzigende planningen door veranderende weersomstandigheden.
• Je werkt solo of in team naargelang de opdracht en bent klant- en servicegericht.

AANBOD
Binnen deze functie bieden we je een zelfstandige en veelzijdige job en kom je terecht in een familiale onderneming waar enthousiasme, open communicatie en loyaliteit belangrijke waarden zijn. Je wordt intern opgeleid en het loon ligt in lijn met je verantwoordelijkheden.

INTERESSE

Meer info en solliciteren kan u via volgend online formulier:
 

groupdc.talentfinder.be/nl/vacature/18051/machinist-nivelleermachines-d37-d21-/
vacature, machinist, nivelleermachine, D6, D21, D37, tractor, kilver, job, Sint-Katelijne-Waver, De Ceuster, nivelleringswerken, bouwplaatsmachinist
vorige    overzicht   volgende