vacature projectleider - Willemen Infra Oost - IGV

Gepubliceerd op 28-09-2018 08:50

regio Limburg - bij Willemen Infra Oost

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

 

PROJECTLEIDER (REGIO LIMBURG)

Functie

Als projectleider ben je de drijvende kracht die projecten vlot en zelfstandig afwerkt. Je bent telkens verantwoordelijk voor de opvolging van één grote werf of meerdere kleinere werven. Je bent de spilfiguur tussen de opdrachtgever, het studiebureau en de werfleider. Je analyseert de dossiers, stelt de uitvoeringsplanningen proactief op en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de werken. Je organiseert en leidt de werfvergaderingen en waakt over de opvolging van de genomen besluiten. Daarnaast stel je de vorderingsstaten op, beheer je het uitvoeringsbudget en waak je over de rendabiliteit van de toegewezen projecten. Je bent verantwoordelijk voor de voorlopige en definitieve oplevering. Je werkt hoofdzakelijk in Limburg. Je rapporteert aan de directeur Infra.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over minstens 3 jaar ervaring als projectleider in de uitvoering van middelgrote en grote projecten. Je bent sterk in het resultaatgericht plannen van werkzaamheden en beschikt over een uitstekend technisch inzicht. Je bent vlot in de omgang en in het overleg met klanten en leveranciers. Je bent dynamisch en flexibel en beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je kan vlot werken met een pc.

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevend bouwbedrijf dat ruimte biedt voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten. Je kan steeds op hen rekenen om je job professioneel uit te voeren. Je krijgt een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een firmawagen.

Interesse?

Solliciteer via www.werkenbijkumpen.be of via mail naar jeroen.evens@willemen.be of tel 011/307.119

Solliciteer voor deze vacature:

https://www.willemen.be/nl/vacature/projectleider-regio-limburg
vacature, projectleider, infra, ervaren, Limburg, Hasselt, Kumpen, bouwkunde, infrastructuurwerken, wegenbouw
vorige    overzicht   volgende