Nieuwe Noorse mobiele zeef in België

Gepubliceerd op 30-09-2016 14:15

De firma Van der Auwermeulen uit Wevelgem is importeur van een nieuwe zeefmachine: de VIKING.  Deze VIKING mobiele zeef wordt geproduceerd in Noorwegen door Eydescreen. De VIKING mobiele zeef is uiterst geschikt voor het afzeven van grond en compost, en daarmee één van de populairste zeven in Scandinavië.

Viking zeefmachineViking zeefmachine

Het interessante aan deze zeef is dat ze kompakt is en hierdoor uiterst geschikt om te zeven in moeilijk te bereiken plaatsen zoals tuinen, parken, .... Maar ze kan eveneens ingesteld worden voor grotere werken.

De zeef werd verleden week ingezet om grond met kruit (schietstand) op 2 mm te zeven. Dit gaf zeer bevredigend resultaat.

Met een Kubota motor en een gemakkelijke bediening is ze direkt instelbaar.  Er kan gezeefd worden tot 100 ton per uur naargelang het materiaal en de zeef.  Het gewicht van de machine bedraagt 3,3 ton.

www.wegenbouw.be/bedrijven/773873/te-koop-item/82285737/van-der-auwermeulen-b-v-b-a/eydescreenwww.vanderauwermeulen.comwww.eydescreen.com/
Vanderauwermeulen is importeur in België van de Viking Eydescreen zeefmachinesVanderauwermeulen is importeur in België van de Viking Eydescreen zeefmachines