Stijlvol afvalbeheer voor een stijlvolle omgeving

Gepubliceerd op 30-09-2016 08:30

Recent werkte Koppen.be met Costermans Projecten aan het project Annonciaden. Het oude, statige complex van de zusters Annonciaden, in de dorpskern van Wijnegem, werd omgetoverd tot een prachtig geheel van 89 stijlvolle serviceflats in een mooi park met alle mogelijke diensten binnen handbereik. Annonciaden combineert op deze site het bruisende Wijnegem met de rust van prachtige natuur in het park. Een renovatie met respect voor vroeger en helemaal klaar voor de toekomst.

In samenspraak met de architect ontwierp het creatief team van Koppen.be de fietsenstalling en buitenafvalbakken, op maat gemaakt naar de omgeving en de wensen van de klant. De strakke design afvalbakken werden uitgevoerd in gemoffeld staalplaat van 6 mm met een ruime inhoud van 91 liter. Een garantie voor stijlvol afvalbeheer in een stijlvolle omgeving.

Koppen be bvba is sinds meer dan 65 jaar actief als importeur en producent van kwalitatieve uitrustingsgoederen voor de openbare ruimte, scholen en bedrijven. Naast een zeer uitgebreid gamma aan standaard buitenmeubilair, overkappingen en brievenbussen biedt Koppen be ook projecten op maat.

Voor deze projecten is Koppen.be op zoek naar projectleider - wervencoördinator België en ervaren monteurs van metaalconstructies. Meer info over deze vacatures: www.wegenbouw.be/vacatures_be

www.koppen.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/309774/home/koppen-be-b-v-b-a