Verkoop van stalen rijplaten

Te koop

Verkoop van stalen rijplaten

Omschrijving

Stalen rijplaten kopen



Antwerpse Metalen is gespecialiseerd in de levering van stalen rijplaten. U kunt deze grondplaten bij ons aanschaffen. De aankoop van rijplaten biedt u enkele grote voordelen:



U heeft voor ieder project altijd rijplaten met de juiste afmetingen



U weet zeker dat de rijplaten recht zijn en niet kromgetrokken door een vorig gebruik – wij kunnen het plaatmateriaal weer platwalsen in ons magazijn



Heeft u de stalen rijplaten voor een langere tijd nodig? Dan kan het ook interessant zijn om deze (tweedehands) te kopen. Indien gewenst kunt u ze na gebruik weer terug verkopen aan ons. Antwerpse Metalen houdt zich namelijk ook bezig met de projectmatige in- en verkoop van grondplaten.



Verschillende afmetingen rijplaten



Omdat ieder project anders is, vraagt ook ieder project om andere werfplaten. Bij Antwerpse Metalen vindt u een grote voorraad stalen rijplaten van verschillende afmetingen. Deze variëren in lengte, breedte en dikte. Op die manier kunnen wij u altijd de rijplaten leveren die geschikt zijn voor uw project.



Wij helpen u graag met het vinden van de juiste rijplaten voor uw project. Dankzij onze grote voorraad en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om passende werfplaten voor iedere situatie te leveren. Neem hiervoor contact met ons op en wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Specificaties

  • Verhuur zonder bediening

Antwerpse Metalen

Metropoolstraat 38

2900 Schoten

+32-3.. Toon nummer

+32-4.. Toon nummer

414 keer bekeken

Direct beschikbaarheid bekijken en vele andere voordelen voor leden!Word nu lid van Wegenbouw.be

Check beschikbaarheid